Consultancy – Diensten en Advies op maat

In de wereld van ICT staan de ontwikkelingen nooit stil. Om het maximale rendement uit uw organisatie te halen, is het belangrijk dat u altijd volledig op uw netwerk kunt vertrouwen. Maakt uw bedrijf gebruik van Microsoft Windows besturingssystemen of draait de informatiestroom volledig op Open Source software? Biemans ICT staat u bij met diensten en advies op maat.

Netwerkoptimalisatie

Een netwerk moet naadloos aansluiten op de huidige en toekomstige behoeften van uw organisatie. Een goede dataverbinding is cruciaal, daarnaast moet ook de functionaliteit, beveiliging en het gebruikersgemak van uw netwerk optimaal zijn.

Biemans ICT verzorgt:

  • Het aanleggen en beheren van internetverbindingen: ADSL, SDSL, UMTS/HSPDA, VDSL.
  • Op verzoek van de klant kunnen wij een Fail over systeem leveren, zodat er altijd een goed werkende internet verbinding voorhanden is.
  • Online back-up.
  • Het redundant maken van de internetverbinding en back-ups.
  • Een voor uw bedrijf op maat gemaakt Disaster Recovery Plan.
  • Het centraliseren van het beheer van uw netwerk.
  • Een netwerkanalyse van het bestaande netwerk.

Beveiliging:

De twee cruciale vragen die elke organisatie zichzelf moet stellen zijn:

  1. Hoe beveilig ik mijn data?
  2. Hoe beveilig ik mijn netwerk?

Biemans ICT verzorgt voor uw organisatie een uitgebreid netwerkonderzoek. Eventuele problemen zoals: openstaande poorten sporen wij op. Op het moment dat alles helder in kaart is gebracht, zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer gebruik maakt van een veilig en betrouwbaar informatiesysteem. Wilt u in de toekomst de veiligheid van uw netwerk zelf in de hand houden? Biemans ICT biedt trainingen aan voor gebruikers en IT professionals op het gebied van netwerk- en databeveiliging.

Het Biemans ICT Open Source software overstappakket.

Steeds meer bedrijven zien de voordelen in van Open Source software. Wilt u met uw bedrijf de overstap maken maar weet u niet hoe u kunt omschakelen?

Biemans ICT is dé Ubuntu en Open Source software expert die een snelle overstap voor uw organisatie mogelijk maakt. Wij bieden, tegen een vaste prijs, een compleet overstappakket aan. Naast het installeren en beheren van de Open Source Softwareproducten, verzorgt Biemans ICT een training, zodat iedereen binnen uw organisatie direct met kennis en vertrouwen aan de slag kan gaan in een nieuwe Open Source software omgeving.

Foto van Lars